mandag, mars 03, 2008

Bil solgt og bil kjøpt...

Bilen vår ble solgt til noen trivelige folk fra haugesundsområdet.

Den ble solgt for å "fikse" økonomien, men jeg kjente at den autofile delen av hjertet mitt nok er en del større enn den økonomiske... det var ikke moro å se bilen dra fra oss, men det var godt at den kom til nye eiere som vil ta godt vare på den.

Her i huset er det ikke mulig å leve uten bil... vi bor ikke et sted der kollektivtrafikken florerer - den er rett og slett ikke noe alternativ, så det ble fort en bil på oss igjen så fort pengene fra bilsalget var kommet seg inn på konto.

Kriteriene var en sikker og solid sedan, med god komfort, klima og helst cruisekontroll, helst til 80 tusen, helst ikke over 200 000 kilometer, helst manuelt gir... he he... ikke helt enkle krav å imøtekomme... men landet på en 2000 modell Saab 95 (reg des 99) 2,0t SE.



Den har en 2 liters turbo bensinmotor med 150 hester, manuelt gir, cruisekontroll, 4xel vinduer, to sone klimaanlegg, en av de sikreste bilene man kan få i følge Folksam som studerer "resultater" av virkelige kollisjoner, gått 173 000 km... fikk den ferdig registrert for 100 000 med 3 mnd garanti hos merkeforhandleren der vi skal ha den på service i framtiden.

Ble altså litt dyrere enn "planen", men jeg tror vi kan leve greit med denne bilen en del år framover.

Ingen kommentarer: