søndag, juni 22, 2008

Tur til København


Var en tur til København fra 16.-18. juni.
Hadde noen bonuspoeng fra SAS som skulle brukes, og som Coop medlem fikk vi relativt rimelig overnatting også. 2 netter for 1 398. Det fungerer slik at Coop tar en avgift på 180 for et dobbeltrom (som ligger innbakt i totalprisen), og resten (1 218) betales til hotellet i landets valuta.
Man får noen hoteller å velge mellom. Vi fikk 3, og valgte et som heter Comfort Hotel Europa.
Dette hotellet lå rett ved jernbanestasjonen - noe som i København må regnes som svært sentralt. Også genialt med tanke på tog til og fra Kastrup lufthavn (tar ca 15 minutter og kostet 30 DKK).

Vi fløy fra Torp, og ble betjent av Denim Air - Fokker 50 kan ikke anbefales med mindre du elsker "berg-og-dalbaner" - rimelig humpete tur!

I København må vi nevne et par gode spisesteder:
Peder Oxe - ikke så ille dyrt (hovedrett for rundt 169), kjempegod service, koselige lokaler og nydelig mat (kan anbefale lammeskank til alle som liker lam)!
Ultimo (i Tivoli) - helt nydelig italiensk mat (omtrent samme prisnivå som Peder Oxe), og om været tillater at du sitter ute har du nydelig utsikt mot "piratbåten".

Det ble en del shopping, god mat, mye vandring i Københavns gater på dagtid og på kveldstid. Rett og slett en koselig svipptur!
Du kan se noen bilder fra turen om du klikker her

Ingen kommentarer: